Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá stavbou bytového domu v Bohuslavicích u Zlína. Jedná se o budovu, která má tři nadzemní a jedno podzemní podlaží v mírně svažitém terénu. V objektu se nachází 8 bytových jednotek. V prvním a druhém podlaží jsou umístěny tři byty a ve třetím jen dva. Jednotlivá podlaží propojuje tříramenné schodiště a výtah. Objekt je zděný z cihlených bloků Porotherm. Stropy jsou monolitické železobetonové a střecha je plochá jednoplášťová. Fasáda je zateplená systémem ETICS s bílou omítkou nebo kamenným obkladem. Projekt obsahuje technické, tepelné, akustické a světelné posouzení.
This bachelor thesis deals with the construction of an apartment house in Bohuslavice u Zlína. It is a building that has three aboveground and one underground floor in slightly sloping terrain. The property holds 8 housing units. On the first and second floors there are three apartments and in the third one only two. Each floor is connected by a three-armed staircase and an elevator. The building is made of brick blocks Porotherm. The ceilings are monolithic reinforced concrete and the roof is flat single-coated. The facade is insulated with ETICS system with white plaster or stone cladding. The project includes technical, thermal, acoustic and light assessment.
Description
Citation
BRÁZDOVÁ, K. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Kateřina Brázdová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagovala uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO