Malý bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se řeší zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby Malého bytového domu v Trenčíně. Bytový dům je řešen jako podsklepený se třemi nadzemními podlažími. V prvním nadzemním podlaží se nachází nebytový prostor a to ordinace zubaře a taky jeden byt který je uzpůsoben pro potřeby imobilního. Ve druhém až třetím nadzemním podlaží se nachází celkem čtyři bytové jednotky. V suterénu se nachází společné prostory pro nájemníky bytů. Objekt je řešen jako zděný z cihelných bloků zastřešen plochou střechou.
This bachelor thesis deals with the elaboration of project documentation for the construction of the Small Apartment Building in Trenčín. The apartment building is designed as a basement with three floors. On the first floor there is a non-residential space and it is a dentist's office and one apartment that is adapted for the needs of the immobile. In the second to third floor there are four residential units. There are common areas for tenants in the basement. The building is designed as a brick from brick blocks covered by a flat roof.
Description
Citation
HAVIERNIKOVÁ, M. Malý bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka Monika Havierniková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Malý bytový dům~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO