Bytový dům B2

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je novostavba bytového domu, který je částečně zapuštěn do terénu. Půdorys hlavní patrové části bytového domu má tvar obdélníku s rozšířením suterénní části hromadných garáží do tvaru L, kde se nad tímto výběžkem nachází pobytová zelená střecha. Objekt má tři nadzemní (poslední nadzemní podlaží je obytné podkroví) a jedno pozemní podlaží. V suterénní části objektu jsou situovány sklepní kóje, dílna, kotelna, kolárna a hromadné garáže se sedmi parkovacími místy. Obytná část se nachází v prvním až třetím nadzemním podlaží a je tvořena pěti bytovými jednotkami. Jeden z bytů v prvním nadzemním podlaží a suterén jsou koncipovány jako bezbariérové.
The subject of this bachelor thesis is a newly-built apartment house, part of the basement is above the ground level. The main part of the residential building is rectangular with an L shape extension as a garaging. There will be a living roof above the garaging. The residential building is a three-storey building with a top floor being within a roof space and one basement floor. The basement consists of storage and utility area for the apartments, including bicycle store, workshop and seven parking spaces, one of which is allocated for disabled. Five residential units are provided with one unit designated as wheelchair accessible.
Description
Citation
HELIS, J. Bytový dům B2 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Martin Lopušniak, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. Ing. Petra Nováková - tajemník, Ing. Jiří Teslík, Ph.D - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student Jan Helis seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům B2~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO