Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh bytového domu v Havlíčkově Brodě. Jedná se o dvoupodlažní, částečně podsklepený bytový dům na mírně svažitém terénu. Objekt je samostatně stojící a jeho vchod je situován na sever, kde je stávající příjezdová komunikace. Navrženy jsou čtyři dispozičně stejné bytové jednotky. Konstrukční systém je z broušených keramických tvárnic. Stropy jsou z předpjatých panelů a střecha je jednoplášťová. Práce obsahuje projektovou dokumentaci skutečného provedení.
The subject of this bachelor thesis is the design of an apartment house in Havlíčkův Brod. It is a two-storey, partly basement apartment building on a slightly sloping terrain. The building is detached and its entrance is situated to the north, where there is an existing access road. There are four layouts of the same housing units. The construction system is made of ceramic blocks. The ceilings are made of prestressed panels and the roof is single-skinned. The work contains project documentation of real execution.
Description
Citation
HORN, J. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Jiří Horn seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO