Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem novostavby bytového domu. Obsahem je projektová dokumentace pro provedení stavby. Objekt se nachází v katastrálním území Náchod. V každém nadzemním podlaží se nachází dva byty. V druhém a třetím podlaží jsou byty pro čtyřčlennou rodinu a v prvním podlaží je jeden byt pro tříčlennou rodinu a jeden pro čtyřčlennou rodinu. Každý byt má svoji sklepní kóji. Sklepní koje se nachází v suterénu, kde je také technická místnost. Objekt je řešen jako samostatně stojící bytový dům se suterénem a třemi nadzemními podlažími. Jedná se o prefabrikovanou stavbu ze systému POROTHERM, suterén je prefamonolitický z tvárnic BEST (ztracené bednění), tvarově navržen jako obdélníkový půdorys. Celý objekt je zastřešen plochou střechou se sklonem 3 %.
My bachelor thesis deals with construction of apartment building. The content of the thesis is a project documentation for building construction. The object is located in the cadastral territory of Náchod. There are two flats on each groundfloor. On the second and third floors, there are apartments for families of four and on the first floor there is one apartment for a family of three and one for a family of four. Each apartment has its own basement cubicle. Basement cubicles are located in basement where is also a utility room. The object is designed as a self standing apartment building with basement and three floors. It is a prefabricated building from the POROTHERM system, the basement is prefamonolitic from blocks BEST (sacrificial formwork) and it is has rectangular plan. The whole object is covered with a flat roof with a slope of 3 %.
Description
Citation
LAKOSIL, M. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - místopředseda, Ing. Jakub Král - tajemník, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ladislava Foretníková - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Martin Lakosil seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO