Bytový dům v Boskovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem samostatně stojícího bytového domu v Boskovicích. Objekt bytového domu je osazen v mírně svažitém terénu, má jedno podzemní a tři nadzemní podlaží. V objektu se nachází šest krytých garážových stání a devět bytových jednotek. V každém podlaží se nachází tři bytové jednotky různého dispozičního řešení. Objekt je navržen z konstrukčního systému z keramických tvarovek, podzemní podlaží a část základové konstrukce ze ztraceného bedněné. Stropy jsou monolitické železobetonové a střecha je plochá, jednoplášťová. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
This bachelor thesis deals with the design of a detached apartment building in Boskovice. The object of the apartment building is set in a slightly sloping terrain, has one basement and three above-ground floors. There are six covered parking spaces and nine residential units. On each floor there are three residential units of different layout. The building is designed from a structural system of ceramic fittings, basement and part of the foundation structure are from lost formwork. The ceilings are monolithic reinforced concrete, the roof is designed as a warm flat roof. The work includes project documentation for the construction.
Description
Citation
LUDVÍK, D. Bytový dům v Boskovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Jindřich Woytela - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Martina Knappová - člen, Ing. Alena Pailová - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Romana Benešová - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student David Ludvík seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům v Boskovicích~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO