Dvougenerační rodinný dům s jóga sálem

Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh dvougeneračního rodinného domu s provozovnou. Objekt se nachází v obci Tábor v katastrálním území Čekanice u Tábora. Objekt je dvoupodlažní částečně podsklepený, ze zděného konstrukčního systému z vápenopískových tvarovek a v podzemní části z tvarovek ze ztraceného bednění. Je zastřešen dřevěnou krovovou soustavou složenou ze 3 sedlových střech a jednou samostatnou sedlovou střechou. Stropní konstrukce, konstrukce schodiště a průvlaků je z prefabrikovaných dílců. Je tvořen 2 hlavními loděmi spojovací částí a zázemím pro provozovnu. Provozovna slouží pro cvičení jógy, je přizpůsobena pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace. V budově se nachází 2 bytové jednotky.
The subject of this thesis is the design of a two-generation family house with an establishment. The building is located in Tábor in the cadastral area of Čekanice u Tábora. The building is a two-storey with a partly basement, from a masonry construction system made of sand-lime shaped pieces and in the underground part made of permanent formwork. The roof is from a wooden truss system consisting of 3 saddle roofs and one separate gable roof. Ceiling construction, staircase construction and girders are made from prefabricated components. It consists 2 main ships, connecting part and facilities for the establishment. The yoga room is suitable for people with reduced mobility. There are 2 dwelling units in the building.
Description
Citation
RAINOCHOVÁ, A. Dvougenerační rodinný dům s jóga sálem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Anton Puškár, Ph.D. - předseda, Ing. Danuše Čuprová, CSc. - místopředseda, Ing. Vendula Kvapilová - tajemník, Ing. Adéla Kainráthová - tajemník, Ing. Filip Čmiel, Ph.D - člen, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Studentka Anna-Marie Rainochová seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Dvougenerační rodinný dům s jóga sálem~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO