Rodinný dům s provozovnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací pro rodinný dům s provozovnou cukrárny. Stavba se nachází v obci Hradčany na Moravě na pozemku parcelních čísel 30 a 32. Rodinný dům je navržen pro čtyřčlennou rodinu. Stavba má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepena. Pohyb mezi patry je po betonovém schodišti. Objekt je navržen z konstrukčního systému SENDWIX a je opatřen kontaktním zateplovacím systémem. Stropy jsou keramické z nosníků a vložek. Na objektu je navržena jednoplášťová plochá střecha a střecha vegetační. Stavba je založena na základových betonových pasech.
The bachelor thesis deals with the project documentation for the family house with a patisserie. The building is located in Hradčany na Moravě on the land numbers 30 and 32. The family house is designed for a family of four. The building has two above-ground floors and there is a basement below some part of the building. The movement amongst the floors is through concrete staircase. The object is built from the SENDWIX system and is equipped by contact thermal insulation system. Ceilings are made of ceramic beams and inserts. There are flat roof in the project and green roof. The building is based underlying concrete belts.
Description
Citation
ŘEHULKOVÁ, J. Rodinný dům s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Martin Lopušniak, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Jiří Teslík, Ph.D - člen, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Studentka Jana Řehulková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Rodinný dům s provozovnou~ reagovala velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO