Bytový dům s kadeřnictvím ve Vyškově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce zpracovává projektovou dokumentaci bytového domu s kadeřnictvím, který se nachází ve Vyškově. Bytový dům je částečně podsklepený s hlavním vstupem ze severní strany objektu a má atypický tvar složený ze dvou obdélníků. U hlavního vstupu do objektu se nachází vstup do kolárny. Provozovna se nachází v prvním nadzemním podlaží a má samostatný vstup také ze severní strany. Objekt se nachází na mírně svažitém terénu, do kterého je částečně zapuštěný. Objekt má pět nadzemních a jedno podzemní podlaží, je zastřešený plochou střechou částečně pochozí. V suterénu jsou situovány sklepní kóje, technická místnost a dílna. V prvním až pátém nadzemním podlaží je obytná část tvořena čtrnácti bytovými jednotkami, z toho jedna bytová jednotka v prvním nadzemním podlaží je bezbariérová. Bytový dům je navržený z jednotného zdícího systému Porotherm. Zateplení objektu je provedeno kontaktním zateplovacím systémem. Vodorovné konstrukce jsou provedeny ze stropních panelů Spiroll.
The bachelor thesis deals with documentation of an apartment building with hairdressing salon project, found in Vyškov. The apartment has partial basement, main entrance from the north side of the building, and irregular, double rectangle-based shape. Near the main entrance is located bike storage room. Parlor is in the first floor above ground, and has separate entrance located on the north side. Building is located on slightly sloping terrain in which it is partially embedded. It also has five above ground floors, with one floor below ground, and is covered with a partially walkable flat roof. Basement consist of a cellar rooms, utility room and a workroom. Inside above ground floors are residential areas made from fourteen dwelling units, while one dwelling unit in the first floor is wheelchair accessible. The building is designed from Porotherm, a single masonry system. Thermal insulation of the building is carried out by contact insulation system. The horizontal structures are made of Spiroll ceiling panels.
Description
Citation
VOLKOVÁ, M. Bytový dům s kadeřnictvím ve Vyškově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Tatiana Rebrova - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Studentka Markéta Volková seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům s kadeřnictvím ve Vyškově~ reagovala uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO