Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je projekt bytového domu s venkovním parkovištěm v Humpolci v ulici U Sokolovny na parcele č.426/13. Terén parcely je mírně svažitý. Bytový dům je nepodsklepený a má šest nadzemních podlaží. Nachází se v něm celkem dvacet bytových jednotek. Nosný systém je navržen jako zděný z keramických tvárnic Porotherm. Celý objekt je zateplen kontaktním zateplovacím systémem ETICS. Stropní konstrukce jsou navrženy jako monolitické železobetonové desky. Střecha je šikmá valbová s vikýři a pálenou střešní krytinou. Venkovní parkoviště tvoří dvacet sedm parkovacích stání, z toho dvě jsou bezbariérová pro osoby se sníženou schopností pohybu.
The aim of the Bachelor’s thesis is the project of apartement building with outdoor parking in Humpolec, U Sokolovny street on plot no. 426/13. The plot is slightly sloping. The apartement building is not a basement and has six above-ground floors. The building has twenty dwelling units. The supporting perimeter wall of the above-ground part of the project consists of ceramic blocks Porotherm. All building is insulated with ETICS contact insulation system. Floor structure is made from reinforced concrete slab. The roof is hipped with dormers and burnt roofing. The outdoor parking consists of twenty seven parking spaces, two of which are barrier-free for people with reduced mobility.
Description
Citation
VOPÁLENSKÝ, L. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Martin Lopušniak, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. Ing. Petra Nováková - tajemník, Ing. Jiří Teslík, Ph.D - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Lukáš Vopálenský seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO