Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh novostavby samostatně stojícího bytového domu v Holicích, ve formě projektové dokumentace pro provedení stavby. Objekt je navržen zděný se skládanými stropy z nosníků a keramických vložek. Obvodové zdivo je navrženo z keramických cihelných bloků tl. 300 mm doplněné o kontaktní zateplovací systém ETICS tl. 200 mm, který bude opatřen silikonovou omítkou zrnitostí 1,5mm. Vnitřní nosné zdivo je navrženo z akustických keramických cihelných bloků tl. 250 a 300 mm. Příčky jsou navrženy z akustických příčkovek. Na stropech je navržena těžká plovoucí podlaha s výbornými akustickými vlastnostmi. Střecha je navržena plochá jednoplášťová s tepelnou izolací z minerální vaty a s hydroizolační vrstvou z asfaltových modifikovaných SBS pásů kladených ve dvou vrstvách. Balkonové zábradlí je navrženo hliníkové s výplní z bezpečnostního skla.
The subject of the bachelor thesis is the design of a new building of a detached apartment building in Holice, in the form of project documentation for construction. The building is designed with bricks and ceilings made of beams and ceramic inserts. The peripheral masonry is designed from ceramic brick blocks th. 300 mm completed with contact insulation system ETICS th. 200 mm, which will be equipped with silicone plaster 1,5mm. The internal load-bearing masonry is designed from acoustic ceramic brick blocks th. 250 and 300 mm. Partitions are designed from acoustic partition walls. On the ceilings, a heavy floating floor with excellent acoustic properties is designed. The roof is designed flat single-skin with thermal insulation of mineral wool and with waterproofing layer made of bitumen modified SBS strips laid in two layers. Balcony railing is designed aluminum with safety glass paneling.
Description
Citation
VRBICKÝ, J. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Eva Burgetová, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Tatiana Rebrova - tajemník, Ing. Josef Polášek - tajemník, Ing. Marek Jašek, Ph.D - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala - člen,
Date of acceptance
2019-06-10
Defence
Student Josef Vrbický seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad bakalářskou prací ~Bytový dům~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO