3D model kostela sv. Petra z Alkantary v Karviné

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je geodetické zaměření a vyhotovení 3D modelu kostela sv. Petra z Alkantary v Karviné. Úvodem je pojednáno o historii kostela a jeho lokalizaci. Následuje popis sběru dat, výpočetních prací a grafického zpracování. Výsledkem této práce je drátový model vytvořen v programu MicroStation PowerDraft V8i a texturovaný 3D model v programu AutoCAD 2018.
The object of this diploma thesis is surveying and creation of 3D model of the church of st. Peter of Alcantara in Karviná. In the introduction this thesis is focused on history and localization of the church. In the next part is a description of data collection, computational work and graphic processing. The final results of the thesis are the wired model, which is created in MicroStation PowerDraft V8i, and the textured 3D model made in AutoCAD 2018.
Description
Citation
GIEMZA, L. 3D model kostela sv. Petra z Alkantary v Karviné [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
prof. Ing. Václav Talhofer, CSc. - předseda, prof. Ing. Otakar Švábenský, CSc. - místopředseda, Ing. Michal Buday - tajemník, doc. Ing. Dalibor Bartoněk, CSc. - člen, Ing. Josef Kamera - člen, doc. Ing. Pavel Černota, Ph.D. - člen, prof. RNDr. Josef Diblík, DrSc. - člen, Ing. Stanislav Kutálek, CSc. - člen,
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student Bc. Lukáš Giemza seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~3D model kostela sv. Petra z Alkantary v Karviné~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO