Frontend pro generátor testovacích dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá návrhom a vývojom webovej aplikácie Dataster, ktorá umožňuje generovať dáta pre účely testovania softvéru. Webová aplikácia je súčasťou platformy Testos, ktorá sa zaoberá automatizovaním testovania. Cieľom projektu bolo vytvorenie webového a aplikačného rozhrania pre existujúci nástroj dbgenx, ktorý je taktiež súčasťou platformy. Poskytnuté riešenie ciele spĺňa a je schopné priameho nasadenia do produkčného prostredia.
This bachelor thesis focuses on the design and development of the Dataster web applica- tion which provides data generating functionality for use in the testing of software. Web application is a part of the Testos platform which supports automation of software testing. Aim of the project was to create a web and application interface for the existing application dbgenx which is also part of the platform. Provided solution fulfills specified goals and is suitable for the deployment to a production environment.
Description
Citation
NAŇO, A. Frontend pro generátor testovacích dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Obstojí vytvořená aplikace i proti útoku typu Man-in-the-middle? Pokud budou uživatelé sdílet datasety mezi sebou, nemůže dojít k neoprávněnému přístupu k osobním údajům?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO