Aplikace Vedení Sportovního Oddílu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce popisuje postup vytvoření mobilní aplikace určené pro podporu každodenního fungování sportovního oddílu. Hlavním cílem aplikace je umožnění digitalizace a sjednocení co největšího množství běžných organizačních činností v rámci oddílu. Současně je kladen důraz na vytvoření uživatelského rozhraní, které bude zejména intuitivní a jednoduché a umožní přímočaré použití při hlavních činnostech uživatelů. Práce zkoumá principy návrhu uživatelských rozhraní, analyzuje prostředí sportovního oddílu a definuje požadavky na softwarový nástroj pro podporu jeho vedení. Následně navrhuje podobu řešení na základě analyzovaných požadavků a popisuje implementaci výsledného produktu a jeho nasazení do cílového prostředí. Závěrem popisuje způsob testování reálnými uživateli aplikace a závěry tohoto testování, které validují splnění vytyčených cílů.
This text describes the process of creating a mobile application for sport club management and its everyday operations. The main goal of the application is to digitize and unite most of common activities in the sport club. Another goal is to create the user interface which will be primarily intuitive and simple to use while providing straightforward ways of usage during most important user use cases. The thesis studies principles for designing user interfaces, analyzes sports team environment and defines the requirements for a software product to support sports club management. The design of the solution follows the analysis of requirements as well as the description of the implementation of the resulting product and its publishing to the real sports club environment. The thesis ends with description of user testing methods and results of the testing which validate accomplishment of defined goals.
Description
Citation
HOLCMAN, J. Aplikace Vedení Sportovního Oddílu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) prof. RNDr. Milan Češka, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Mgr. Jan Pavlík, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C - dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO