Podpora drobného podnikání v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce „Podpora drobného podnikání v České republice“ je, na základě vytvořeného vědomostního rámce nezbytného k orientaci v dané problematice, provedení analýzy současného systému podpory drobného podnikání, zjištění nedostatků a navrhnutí zlepšení. První část je zaměřena na historii a vymezení pojmu malý a střední podnik. Ve druhé části se věnuji analýze jednotlivých programů podpor a poukazuji na jejich výhody a nevýhody. V následující části jsem provedla dotazníkové šetření, které si kladlo za cíl zjistit názor malých a středních podnikatelů v Brně na současný stav systému podpory podnikatelských subjektů. Poslední část obsahuje návrhy a doporučení, které by mohli vést ke zlepšení podpory drobných podnikatelů.
The objective of the bachelor thesis „Small business support in the Czech republic“ is to carry out analysis of current system of Small business based on a created scope of knowledge necessary for orientation in the respective topic, find deficiencies and suggest innovations. The first part is focused on history and on small and medium enterprise terms definition. The second part is attended to analysis of particular support programs and pointed out on its benefits and disadvantages. In the following part was done the interview, which was intended to find out small and medium-sized entrepreneurs opinion on present situation in entrepreneurial subjects support system. Final part contains suggestions and recommendations, which could lead to improvement in small entrepreneurs supporting.
Description
Citation
KARMAŠOVÁ, A. Podpora drobného podnikání v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. František Šebek, Ph.D. (předseda) Doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) JUDr. Hana Vejvodová (člen) Ing. Lenka Prášková (člen) Ing. Jiří Klíma (člen) Ing. Lenka Zemánková (člen)
Date of acceptance
2007-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO