Finanční analýza společnosti Kubíček - Amis spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce má za cíl zhodnotit finanční situaci společnosti Kubíček-Amis, spol. s r.o. pomocí vybraných metod finanční analýzy v období 2013–2017, interpretovat výsledky a na jejich základě navrhnout vhodná doporučení pro zlepšení situace. Doporučení budou navržena ve vybraných hlavních oblastech, které vzejdou z provedené analýzy a z konzultací s vedením společnosti. Bakalářská práce obsahuje celkem tři hlavní části. Teoretická východiska práce poskytují podklad pro realizaci finanční analýzy a výpočty dílčích ukazatelů. Finanční analýza je následně provedena v části Analýza současného stavu. Na základě výsledků získaných v této části práce jsou v samostatné části práce představeny návrhy a doporučení.
This bachelor thesis aims to evaluate the financial situation of Kubíček-Amis, spol. s r.o. using selected methods of financial analysis in the period 2013-2017, interpret the results, and propose appropriate recommendations to improve the situation. The proposals will be submitted in selected main areas, which will arise from the analysis and consultations with the company management. The bachelor thesis contains three main parts. The theoretical basis of the work provides a basis for the implementation of financial analysis and the calculation of partial indicators. The financial analysis is then carried out in the section Analysis of the current situation. Based on the results obtained in this part of the thesis, proposals and recommendations are presented in a separate part of the thesis.
Description
Citation
PAVLÍČEK, I. Finanční analýza společnosti Kubíček - Amis spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-09-10
Defence
Otázka vedoucího: není. Otázka oponenta: není. Prof. Dohnal: Vysvětlete graf Benchmarking v prezentaci. - Neodpovězeno Doc. Zinecker: Jaké další faktory můžou přispět ke zvýšení prodeje? - Odpovězeno Ph.D. Ptáček: Zabýval jste se propadem zisku i v roce 2015? Čím to mohlo být ovlivněno? -Částečně odpovězeno. Doporučení: do budoucna důkladně komentovat i důvody, proč k propadům došlo. Prof. Dohnal: Jak bude vybalancováno růst ceny vody a větší tepla v letních obdobích? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO