Podnikatelský plán na založení cukrárny s ruční výrobou v Šumperku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení cukrárny s ruční výrobou ve městě Šumperk. První, teoretická část práce, je zaměřena na vymezení základních pojmů v oblasti myšlenky a vymezení činnosti, podnikatelského plánu a jeho struktury, zejména pak analytických a evaluačních metod využitých ve druhé kapitole. Analytická část práce obsahuje zpracování analýz vnějšího, oborového a vnitřního prostředí za pomocí sběru sekundárních a primárních dat formou vlastního marketingového průzkumu u potencionálních zákazníků. Návrhová část detailněji vypracovává zvolenou strategii a navazující dílčí části plánu pro založení cukrárny tak, aby byl projekt realizovatelný a životaschopný.
The diploma thesis deals with the creation of a business plan for the establishment of a confectionery with a handmade production in Šumperk. The first, theoretical part of the thesis, is focused on the definition of basic concepts in the field of thinking and definition of the activity, the business plan and its structure, especially the analytical and evaluative methods used in the second chapter. The analytical part of the thesis includes the analysis of external, field and internal environment which are analysed by means of collection of secondary and primary data in the form of own marketing survey among potential customers. The design part elaborates in more detail the selected strategy and the follow-up parts of the confectionery establishment plan to make the project workable and viable.
Description
Citation
RAMBOUSKOVÁ, I. Podnikatelský plán na založení cukrárny s ruční výrobou v Šumperku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-09-11
Defence
Otázka č. 1 - posudek oponenta - zodpovězeno. Posudek vedoucího práce - obhajoba výtky. Chybí sladění sociálně-demografických faktorů s výstupy práce. doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. - Analýza rizik, dopad rizik projektu. Z čeho studentka vycházela? Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - Jak jste stanovila hodnoty rizik dle zpracovaného diagramu. Metodou, odhadem? Jaká je kupní síla v Šumperku? Fotka prodejny v práci. Kde bude výrobna? Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Má Šumperk nějaké informační noviny? Proč nezvolíte tuto formu propagace? Jsou v Šumperku nějaké památky pro turisty? Co uděláte s tím, když se nesní všechny zákusky? Odpovězeno částečně. Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. Znáte primární a sekundární jakost produktu? Návaznost na propagaci. Kolik je cukráren v okolí? doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Změny a trendy v curkárenském oboru. Změnilo se něco doposud? Máte nějaký vzor pro inspiraci? Vše odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO