Návrh rozvoje motivačního programu firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé diplomové práce bylo navrhnout motivační program pro zaměstnance společnosti. Zaměřila jsem se na oblast zaměstnaneckých benefitů a vlastního zájmu zaměstnanců. Navrhla jsem zaměstnavateli nákladově a administrativně nenáročné řešení poskytování zaměstnaneckých výhod, které mají za úkol motivovat zaměstnance k vyšším výkonům a setrvání ve společnosti. Myslím si, že díky mé práci a vyčíslení nákladů společnost konečně pochopí, že pomocí benefitů může snížit své náklady.
The main target of my master’s thesis was to design a motivation program for employees of a company. I focused on the range of employee benefits and personal needs of employees. I offered a low cost and administrative unexacting solution for providing employees benefits, which should motivate employees to stay in a company and encourage them to achieve and maintain a high standard of work. I hope, thanks to my thesis and all the calculations of necessary cost, that the company will finally understand that these benefits can reduce salary costs.
Description
Citation
FUKSOVÁ, H. Návrh rozvoje motivačního programu firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
JUDr. Vladimír Sitta, MBA (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (člen) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) (člen)
Date of acceptance
2007-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO