Vyhodnocení provozu tlakové stokové sítě obcí Heroltice - Vohančice - Březina

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je vyhodnocení provozování stávající tlakové stokové sítě ve vybrané lokalitě. Cílem je popsat problematiku s provozováním tlakové kanalizace a vyhodnotit provoz této sítě na základě návrhových parametrů.
The subject of the thesis is the evaluation of the operation of the existing pressure sewer network in a selected location. The aim is to describe the problems with the operation of pressure sewerage and to evaluate the operation of this network based on design parameters.
Description
Citation
STUDENÝ, M. Vyhodnocení provozu tlakové stokové sítě obcí Heroltice - Vohančice - Březina [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
prof. Ing. Jaroslav Pollert ml., Ph.D. - předseda, doc. Ing. Ladislav Tuhovčák, CSc. - místopředseda, Ing. Daniela Šíblová - tajemník, Ing. Renata Biela, Ph.D. - člen, Ing. Petr Baránek - člen, Ing. Miroslav Svoboda, Ph.D. - člen, Ing. Petr Prax, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Raček, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
V úvodu obhajoby student přednesl hlavní teze diplomové práce. Byly přečteny posudky vedoucího práce a oponenta. Student zodpověděl připomínky obsažené v posudcích. Diskuze k diplomové práci se zaměřila na téma: Otázka 1: Proč jsou podélné profily na jiný formát výkresu než A4? Jaký je správný seznam příloh? Otázka 2: V jakých místech dané lokality je situována ČOV? Jaký je režim čerpacích stanic na tlakové stokové síti? K čemu slouží Manningův vzorec? Jakým způsobem se liší návrh hydraulického modelu pitné a odpadní vody? Jaký je rozdíl mezi kinematickou viskozitou pitné a odpadní vody? Otázka 3: Jaký byl přínos Vašeho zpracování diplomové práce pro provozovatele dané lokality? Otázka 4: Jaká je využitelnost výsledků práce pro praxi? Otázka 5: Mohlo by být řešení dané lokality provedeno i jiným způsobem?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO