Navrhování nízkoteplotních asfaltových směsí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V tejto diplomovej práci je riešená problematika nízkoteplotných asfaltov a spojív do asfaltových zmesí. Diplomová práca je rozdelená do dvoch častí, teoretickú a praktickú. V teoretickej časti diplomovej práci bolo cieľom spracovať prehľad technológií, ktoré umožňujú znížiť pracovnú teplotu pri výrobe a pokládke asfaltových zmesí. Cieľom praktickej časti bolo porovnať funkčné parametre dvoch typov asfaltových zmesí vyrobených v dvoch variantoch, a to s bežným asfaltovým spojivom a s pridaním prísady Licomont do asfaltovej zmesi. Pozornosť bola venovaná tuhosti, skúške vyjazďovania kolesom a nízkoteplotným parametrom.
In this diplomatic work, the issue of low-temperature asphalts and binders for asphalt mixtures is solved. Diploma work is divided into two parts, theoretical and practical. In the theoretical part of diploma work, the purpose was to process a overview of technologies that allow the reduction of working temperature in the production and laying of asphalt mixtures. The purpose of the practical part was to comparison the functional parameters of two types of asphalt mixtures made in two variants, with the common asphalt binder and adding licomont into asphalt. Attention was given to stiffness, wheel drive tests and low temperature parameters.
Description
Citation
LÍŠKOVÁ, J. Navrhování nízkoteplotních asfaltových směsí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Doc. Ing. Josef Kocourek, Ph.D. - předseda, doc. Dr. Ing. Michal Varaus - místopředseda, Ing. Tomáš Efenberk - tajemník, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - člen, Ing. Martin Všetečka, Ph.D. - člen, Ing. Petr Mondschein, Ph.D. - člen, Ing. Luděk Mališ - člen, Ing. Petr Soldán - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Studentka prezentuje svoji práci na dostatečné úrovni. Popisuje průběh vyhodnocování dat ve své diplomové práci s detailním popisem a vysvětlením. Prezentace obsahuje grafy, obrázky a fotky. Vše je přehledně uspořádáno a popsáno. Připomínky oponenta byly zodpovězeny na dostatečné úrovni. Otázky ze strany komise byly zodpovězeny dostatečně s vysvětlením.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO