Řešení křižovatky 1. máje a Palackého v Moravských Budějovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá řešením křižovatky 1. Máje a Palackého v Moravských Budějovicích. Součástí práce je provedení bezpečnostní inspekce, výpočet kapacity neřízené křižovatky, dopravní průzkum. Poznatky jsou aplikovány na možná řešení křižovatky 1. Máje a Palackého v Moravských Budějovicích.
This thesis deals with the solution of the crossroads of the 1st Máje and Palackého in Moravské Budějovice. Part of the work is security inspection, calculation of uncontrolled intersection capacity, traffic survey. The findings are applied to possible solutions of crossing of the 1st Máje and Palackého in Moravské Budějovice.
Description
Citation
SOUKUP, T. Řešení křižovatky 1. máje a Palackého v Moravských Budějovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Městské inženýrství
Comittee
Doc. Ing. František Kuda, CSc. - předseda, doc. Ing. Tomáš Vymazal, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ing. Kristýna Hrabová - tajemník, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Petr Blasinski, Ph.D. - člen, Ing. Richard Svoboda, Ph.D. - člen, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. Radka Matuszková - člen, Ing. arch. Tomáš Pavlovský, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-30
Defence
Student Tomáš Soukup během své prezentace o diplomové práci na téma Řešení křižovatky 1. Máje a Palackého v Moravských Budějovicích pohovořil dopravním průzkumu - kapacitním průzkumu. O bezpečnostní inspekci a jednotlivých rizicích. Poté byly položeny dotazy oponenta diplomové práce Ing. Michala Radimského, Ph.D.: 1. Přestože není křižovatka nehodová tak ji hodnotíte jako rizikovou s ohledem na Vaše řidičské zkušenosti. Jak se změnil reálně stav před rekonstrukcí a po rekonstrukci z pohledu řidiče? 2. Jaké by byly důsledky obrácení jednosměrnosti ulice Janáčkova? Následovaly dotazy členů komise: Ing. Richard Svoboda, Ph.D. Vy jste navrhl úpravu křižovatky? Okružní křižovatka se Vám nejeví jako vhodná? Ing. arch. Tomáš Pavlovský, Ph.D Máme vaši vybranou křižovatku, změní se něco zástavbou planiny? Otázky byly pohotově zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO