Zastřešení tribuny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce bylo navrhnout a posoudit nosnou konstrukci zastřešení tribuny na sportovním stadionu. Půdorysné rozměry jsou 35x70 m. Objekt se bude nacházet v lokalitě Moravské Budějovice. Konstrukce je navržena z oceli třídy S355 a ocelových spojovacích prostředků. Byly vytvořeny posudky pro 2 varianty. Varianta A s vazníkem příhradovým, varianta B s vazníkem plnostěnným. Jako výhodnější vyhodnocena varianta s příhradovým vazníkem, která je rozpracována podrobněji.
The subject of this thesis was to design and assess the load-bearing structure of the grandstand roof at the sports stadium. The ground plan dimensions are 35x70 m. The object will be located in Moravské Budějovice. The construction is made of grade steel S355 and steel fasteners. Assessments were created for 2 variants. Variant A with truss, Variant B with plate girder. The truss variant, which is elaborated in more detail, was evaluated as more advantageous.
Description
Citation
STRAKA, P. Zastřešení tribuny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Rudolf Ároch, PhD. - předseda, Ing. Milan Šmak, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - tajemník, Ing. Vladimír Lederer - člen, Ing. Jan Barnat, Ph.D. - člen, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jiří Kytýr, CSc. - člen,
Date of acceptance
2020-01-29
Defence
Student přednesl formou powerpointové prezentace obsah své diplomové práce. Velmi dobře reagoval na dotazy a připomínky oponenta. Taktéž na všechny otázky předsedy komise a ostatních členů komise odpovídal velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO