Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsah diplomové práce spočívá v návrhu a posouzení dřevostavby bytového domu v podmínkách České republiky. V úvodu práce jsou porovnány dvě varianty dřevěné konstrukce domu, přičemž na detailní zpracování byla vybrána vhodnější varianta. Vybranou variantu tvoří dřevostavba typu platform frame system, která je v České republice nejrozšířenější a stále více oblíbenou variantou stavby pro bydlení.
The master thesis deals with structural analyzing of timber house structure. In the thesis, two variants are discussed with detailed focus on one of them. The chosen variant is made up by platform frame system. This system is getting more popular in the Czech Republic.
Description
Citation
JANÁS, O. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Ing. Antonín Pechal, CSc. - předseda, prof. Ing. Jindřich Melcher, DrSc. - místopředseda, Ing. Ondřej Pešek, Ph.D. - tajemník, Ing. Pavel Húsek - člen, Ing. Milan Pilgr, Ph.D. - člen, prof. Ing. Zdeněk Kala, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Pešek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-29
Defence
Student formou prezentace představil komisi svou diplomovou práci, její hlavní cíle a výsledky a poté dobře reagoval na připomínky oponenta vyjádřené v oponentském posudku i na otázky členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO