Zdravotně technické instalace a plynovod v hotelu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací v budově hotelu. Jedná se o hotel se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlažím. Teoretická část je zaměřena na systémy recyklace šedé vody a možnost jejich využití v objektu. Výpočtová část a projekt obsahují návrh kanalizace, vodovodu, domovního plynovodu a jejich napojení na stávající veřejné sítě technického vybavení.
Diploma thesis deals with design of sanitary and gas instalation in hotel building. It is hotel with four floors and basement. Theteoretical part is focused on grey water treatment systems and possibility of their use in the building. The Computational part and project includes design of sanitary and stormwater sewer, water supply system, gas installations a their service pipes to current utility lines.
Description
Citation
ŠEVČÍK, J. Zdravotně technické instalace a plynovod v hotelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jana Peráčková, Ph.D. - předseda, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Doležal - tajemník, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jan Topič, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Žabička - člen, Ing. Ladislav Bárta, CSc. - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-30
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal Zdravotně technické instalace a plynovod v hotelu. V teoretické části popsal vývoj spotřeby a ceny pitné vody, způsoby čištění šedé vody. Posoudil návratnosti investice. V praktické části komisi seznámil s návrhem kanalizace, vodovodu a plynovodu. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. A – Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám předložené diplomové práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO