Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem zdravotně technických a plynovodních instalací v novostavbě bytového domu v městě Jedovnice na ulici Na Větráku. Bytový dům má jedno podzemní a čtyři nadzemní podlaží s celkem 26 bytovými jednotkami. V přízemí se nacházejí sklepní kóje s technickou místností. Teoretická část zpracovává měření odběru teplé vody, které proběhlo na bytovém domě se stejným počtem bytových jednotek jako má řešená novostavba bytového domu v diplomové práci. Výpočtová část a projekt obsahují návrh splaškové a dešťové kanalizace, vodovodu, plynovodu a jejich napojení na veřejné sítě.
This diploma thesis deals with the design of sanitary and gas installations in a new apartment building in Jedovnice on Na Větráku street. The apartment building has one underground and four aboveground floors with a total of 26 residential units. On the ground floor there is a cellar with a utility room. The theoretical part deals with the measurement of hot water consumption, which took place on an apartment building with the same number of residential units as the solved new building apartment building in the thesis. The calculation part and the project contain design of sewage and rainwater sewer, water, gas pipeline and their connection to public networks.
Description
Citation
ŠTEFÁNEK, A. Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jana Peráčková, Ph.D. - předseda, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jan Doležal - tajemník, Ing. Martin Mohapl, Ph.D. - člen, Ing. Karolína Vyhlídalová - člen, Ing. Jan Topič, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Žabička - člen, Ing. Ladislav Bárta, CSc. - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-30
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal Zdravotně technické a plynovodní instalace v bytovém domě. V teoretické části se zabýval spotřebou vody v bytových domech. Déle popsal výkresovou část diplomové práce. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. A – Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám předložené diplomové práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO