Studie proveditelnosti multifunkčního objektu v Humpolci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je vypracování studie proveditelnosti multifunkčního domu v Humpolci a zhodnocení výnosnosti projektu v prvních 30 letech jeho provozu. Zhodnocení projektu obsahuje výchozí finanční analýzu a další dvě možné situace. V teoretické části práce jsou definovány základní informace o rozdělení stavebních zakázek, procesu přípravy a realizace projektu, druhů financování investičních projektů, ekonomických ukazatelích a analýzách. V praktické části jsou uvedeny základní informace multifunkčního objektu. Jedná se o lokalitu výstavby, charakter navrhované budovy včetně jejího plánované využití, financování a již zmiňované tři druhy scénářů. Jedná se o výchozí scénář, optimistický scénář a pesimistický scénář. V závěru práce dojde k vyhodnocení všech hodnocených situací.
The aim of the thesis is to prepare a feasibility study of a multifunctional house in Humpolec and to evaluate the profitability of the project in the first 30 years of its operation. The evaluation of the project includes an initial financial analysis and two other possible situations. The theoretical part defines the basic information about the division of construction contract, the process of preparation and implementation of the project, types of financing investment projects, economic indicators and analyzes. In the practical part are given basic information multifunctional object. This is the site of construction, the character of the proposed building, including its planned use, financing and the three types of scenarios already mentioned. This is the baseline scenario, the optimistic scenario and the pessimistic scenario. At the end of the thesis there will be evaluated all investigated situations.
Description
Citation
KULÍK, M. Studie proveditelnosti multifunkčního objektu v Humpolci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student seznámil členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo řešení Studie proveditelnosti multifunkčního objektu v Humpolci. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO