Zázemí sportovního areálu - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce řeší stavebně technologický projekt výstavby zázemí a šaten sportovního areálu ve Velkém Meziříčí. Součástí práce je technická zpráva stavebně technologického projektu, návrh dopravních tras, časový a finanční plán pro všechny stavební objekty. Součástí práce je také studie realizace hlavních technologických etap, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů. V návaznosti na to je zpracován časový plán hlavního stavebního objektu, položkový rozpočet, časové nasazení strojů, pracovníků a plán zajištění materiálových zdrojů. Dále je obsahem práce technologický předpis pro provádění předstěn z pohledového betonu včetně výkresů systémového bednění a technologický předpis pro provádění stropních panelů Spiroll, který je dále rozveden v rámci kontrolního a zkušebního plánu. Součástí práce je také plán BOZP pro montážní práce s autojeřábem a hluková studie.
This diploma thesis is dealing with a construction and technological project of the backgrounds and changing rooms of the sports centre in Velké Meziříčí. An engineering report of the construction and technological project, a suggested plan of transport routes and a time and financial plan for all the building facilities are included. With a realization study of the main technological phases, a site equipment project and a suggested list of the main construction vehicles and mechanisms is being dealt in another part of the thesis. In addition to these there is a time plan of the main construction object, an itemized budget, a time deployment of machines and workers and a plan for securing all the material resources needed. An engineering report for assembling prewalls from fair-faced concrete plus a design of a systemic formwork follow. More detailed engineering report of a Spiroll ceiling panels’ assembly is part of the inspection and test plan. Last but not least, an OSH plan for installation works with a mobile crane and a noise study can also be found in this thesis.
Description
Citation
HAVLÍČEK, J. Zázemí sportovního areálu - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Prof. Ing. Mária Kozlovská, CSc - předseda, Ing. Miloslava Popenková, CSc. - místopředseda, Ing. Erika Kratochvílová - tajemník, Ing. Lukáš Bříza - tajemník, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Michal Král - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Jan Mesiarkin - člen,
Date of acceptance
2020-01-29
Defence
Po představení seznámil student komisi s tématem své diplomové práce. V rámci připravené prezentace, kterou student vytvořil v PPT a doplnil o ilustrace obrázky a schématy, seznámil komisi podrobněji s následujícími body: - umístění stavby - informace o objektu - technická zpráva ke stavebnětechnologickému projektu - koordinační situace a dopravní vazby - časový a finanční objektový plán - studie realizace - projekt zařízení staveniště - návrh strojní sestavy - časový plán hlavního stavebního objektu - technologický předpis pro předstěny - hluková studie V rámci PPT prezentace zpracoval student také odpovědi na dotazy a připomínky oponenta. Na připomínky reagoval student výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO