Skladový areál firmy Bidfood - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je stavebně technologický projekt skladového areálu firmy Bidfood. Součástí práce je řešení technologického předpisu pro vrtané piloty a montáž ocelového skeletu, organizace výstavby, návrh zařízení staveniště a hlavních strojů a mechanismů. Součástí je také technická zpráva, koordinační situace se širšími vztahy dopravních tras, časový a finanční plán stavby, studie realizace hlavních technologických etap a kontrolní a zkušební plán.
The goal of the thesis is a construction technological project of a Bidfood warehouse. Part of the work is the solution of technological regulation for drilled piles and assembly of steel skeleton, organization of the construction, construction site equipment plan, draft of the main machinery and mechanisms. Technical report, coordination layout with a description of transport options, schedule, and financial plan are also part of this thesis.
Description
Citation
ŠPAČEK, M. Skladový areál firmy Bidfood - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Prof. Ing. Mária Kozlovská, CSc - předseda, doc. Ing. Peter Makýš, Ph.D. - místopředseda, Ing. Erika Kratochvílová - tajemník, Ing. Lukáš Bříza - tajemník, Ing. Rostislav Doubek - člen, Ing. Jan Mesiarkin - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Michal Král - člen, Ing. Miloslava Popenková, CSc. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Po představení seznámil student komisi s tématem své diplomové práce. Prezentaci si připravil v programu PPT. Jednotlivě se věnoval obecným informacím o stavbě, umístění stavby a dopravním trasám, spodní stavbě, založení spodní stavby na vrtaných pilotách, návrhu autojeřábu a jeho úloze na spodní stavbě, technologii provádění hrubé stavby, návrhu zásobování stavby materiálem, lehkému obvodovému plášti, návrhu zařízení staveniště, jednotlivým objektům zařízení staveniště a komunikacím zařízení staveniště. Dále BOZP, položkovému rozpočtu hlavního stavebního objektu a časovému plánu hl. stavebního objektu. Součástí PPT prezentace byly i odpovědi na otázky a připomínky oponenta. Student na připomínky komise reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO