Penzion Za Stavením

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá zpracováním určité části projektové dokumentace pro provádění novostavby penzionu. Daný objekt je situován na rovinném pozemku v obci Provodov – Šonov, katastrální území Šeřeč, spadající do Královehradeckého kraje. Penzion splňuje předepsané regulativy daného území. Penzion je navržen jako čtyřpodlažní s jedním podzemním a třemi nadzemními podlažími. Celková kapacita penzionu je 61 ubytovaných osob. Konstrukční systém objektu je stěnový. Zdivo v podzemním podlaží je ze ztraceného bednění a v nadzemní části objektu z vápenopískových tvárnic. Objekt je zateplen deskami z minerálních vláken. Stropní konstrukce je navržena z předpjatých železobetonových panelů. Střecha je řešena jako jednoplášťová plochá.
This thesis deals with processing of a certain part of project documentation for making a new-build house of a guest house. The given object is situated in a flat field in a village Provodov-Šonov, cadastral land Šeřeč which belongs to the Královéhradecký region. The guest house meets the village’s requirements. The guest house is designed as a four-floor building with one underground and three over ground floors. The overall capacity of the guest house is 61 accommodated people. There is a wall construction system. The wall in the underground floor is made from concrete blocks and in the over ground part there are limestone-sand blocks. The object is isolated with desks from mineral fibre. The ceiling construction is designed from prestressed iron-concrete panels. The roof is laid out as flat.
Description
Citation
FALTA, T. Penzion Za Stavením [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing.Ing. arch. Milan Palko, Ph.D - předseda, prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petra Vorlíčková - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Lukáš Pobořil - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Milan Šmak, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Otázky: Řešení kontaktního zateplovacího systému. Na připomínky oponenta reagoval student nepřesvědčivě, svoje řešení obhajoval nejistě a nebyl schopen je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO