Mateřská školka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této diplomové práce je návrh mateřské školky ve městě Humpolec v kraji Vysočina. Objekt je řešen jako samostatně stojící se dvěma nadzemními podlažími a částečným podsklepením. V objektu se nachází čtyři třídy mateřské školky. Obvodové zdivo je navrženo z pórobetonových tvárnic. Suterénní zdivo je z betonových tvárnic ztraceného bednění. Střecha mateřské školky je navržena jako plochá. Projektová dokumentace byla zhotovena dle platných právních a technických předpisů.
The aim of a diploma thesis is design of a kidgarden in Humpolec in Highlands Region. The building is designed as a detached building with two above-ground floors and a partial basement. The building has four separate units of kidgarden. External walls are designed from aerated concrete blocks. Basement masonry is made of the permanent concrete formwork. The roof of the building is designed as flat. Project documentation was prepared according to valid legal and technical regulation.
Description
Citation
KUBŮ, M. Mateřská školka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Rostislav Jeneš - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
2020-01-27
Defence
Student si připravil prezentaci diplomové práce v programu POWERPOINT. Prezentace obsahovala popis lokality a místo stavby, situaci, dispoziční řešení 1.S, 1.NP a 2.NP, konstrukční řešení s popisem materiálů, vizualizace exteriéru a interiéru. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta. Byly položeny další doplňující otázky: 1) Je prostor schodiště v 1.S před vstupem na ramena správně využit? Proč je jeho plocha tak velká a nevyužitá? 2) Nachází se někde záložní sklad nábytku a dalších věcí? 3) Popište co je rámová zárubeň? 4) Kde se nachází kruhová okna v prostorech 1.NP? Bylo jimi splněny požadavky pro denní osvětlení? 5) Jak je řešen přístup na plochou střechu? 6) Jak je řešena bezpečnost pro pohyb pro ploché střeše? 7) Byl řešen infekční box/karanténa? Hodnocení: B Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO