Polyfunkční dům Letovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby polyfunkčního objektu. Hlavními provozy objektu jsou bydlení, administrativa a maloobchody. Objekt je částečně podsklepený a rozdělený na 4 podlaží. Polyfunkční objekt je založen na základových pasech, nosná konstrukce je ze systému Velox. Objekt je ukončen vegetační plochou střechou. Polyfunkční dům se nachází na parcele č. 366/1 v obci Letovice, katastrální území Letovice (680711).
The subject of the final thesis is creation of project documentation for construction of a mixed-use building. The main services of this building are housing, offices and small markets. The building is four-storey with a partial basement. The building is founded on strip foundations, load-bearing structures are made of concrete system Velox. The mixed-use building has roofing made like a flat green roof. The building is situated on parcel number 366/1 in city Letovice, cadastre unit Letovice (680711).
Description
Citation
WACHSBERGER, P. Polyfunkční dům Letovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Jiří Pazderka, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Roman Příborský - tajemník, Ing. Jana Bartlová - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Romana Benešová - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Jan Barnat, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student prezentoval projekt polyfunkční budovy. Prezentoval architektonické, konstrukční a materiálové řešení objektu. Student reagoval na všechny otázky oponenta. 1)popište zvolený detail nad základy - kombinujete desku a pasy, zbytečně předimenzované St.popsal navržené řešení 2) úprava HI v místě prostupu ze základu do stěny St:prostřih 3) popište navržený detail u nadpraí okna St.popsal řešení za použití systémových desek Velox 4) Popište navržený detail vykonzolování balkonu St.popsal použití izonosníků, s nedořešením další výztuže 5) Materiálové řešení izolantu v mísě dveřního křídla, dynamická tuhost 6) funkce dilatačního pásku u podlah St: rozpínavost podlahy, z elastické hmoty 7) chráněná úniková cesta a výplně otvorů v ní St: tlačítkový systém otevírání 8) tlačítka centralstop a totalstop St: pro vypínání elektřny do objektu v případě požáru 9) řešení ve chvíli vypnutí? St: nouzové osvětlení na náhradní zdroj 10) vhodnější řešení? St:náhr.osvětlení na baterie C Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO