Zdokonalení firemní kultury v klubech Alterna a A2

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce je zaměřena na vylepšení firemní kultury a zvýšení spokojenosti zákazníka v klubech Alterna a A2. Existuje několik skutečností, které by návštěvníci změnili. Cílem mé práce je poskytnout firmě určitá doporučení, která povedou k vyřešení těchto problémů. Práce se skládá ze tří částí. První z nich je část teoretická. Následuje analytické hodnocení podniku, které zahrnuje dotazníkový průzkum a poslední část obsahuje návrhy na zlepšení situace podniku.
This bachelor thesis is focused on improving the company culture and increasing customers satisfaction in the Alterna and A2 clubs. There are a few things which customers would change. The aim of my work is to provide specific recommendation which will lead to solve these problems. This work consists of three parts. First part is theoretical. The following part is analytical evaluation of the company which includes questionnaire research. Final part includes suggestions of improving the company situation.
Description
Citation
SIGMUNDOVÁ, L. Zdokonalení firemní kultury v klubech Alterna a A2 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (předseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Petr Kutěj (člen) Mgr. Milan Chytil (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO