Informační systém školy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je analyzovat a vyhodnotit požadavky na informační systém určený pro základní a střední školy. Práce analyzuje potřeby uživatelů a diskutuje vlastnosti, které by tento typ informačního systému měl mít. Dále se zabývá návrhem, výběrem vhodných implementačních technologií a vlastní implementací informačního systém pro základní nebo střední školu. V práci jsou rozebrány problémy vzniklé během implementace a diskutovány dosažené výsledky. Důležitou částí práce je řešení návrhu a realizace automatického generování rozvrhů. V závěru práce je diskutováno možné budoucí rozšíření systému.
The aim of this thesis is to analyse and to assess requirements on information system which is designated for primary and high schools. The thesis analyses user needs and discusses characteristics of such an information system. The proper implementation tools are chosen. It also covers a design and implementation part of the information system creation. Furthermore this report analyses problems which arised during the implementation stage and discusses final achievements. In conclusion the possible options for the future upgrades are discussed.
Description
Citation
TOPINKA, M. Informační systém školy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2007-08-27
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO