Přizpůsobení platformy NetCOPE pro kartu NetFPGA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá přizpůsobením platformy NetCOPE určené pro rychlou tvorbu hardwarově akcelerovaných síťových aplikací pro karty NetFPGA-10G. Obecně seznamuje s cílovou technologií FPGA čipů a popisuje rozdíly mezi kartami rodiny COMBOv2 a NetFPGA. Cílem práce je především navrhnout, provést a zdokumentovat nezbytné úpravy platformy NetCOPE, testování cílového hardwarového zařízení s již přizpůsobenou platformou a zhodnocení možností vložení aplikačního jádra.
This thesis deals with adapting the NetCOPE platform for rapid development of hardware-accelerated network aplications for the NetFPGA-10G card. Its general purpose is to introduce target technology of FPGA chips and describe differences between the families of COMBOv2 and NetFPGA cards. The goals of this thesis are to design, implement and document the necessary adjustments of the NetCOPE platform, as well as testing of target hardware device with already ported platform and evaluation of options for inserting the core application.
Description
Citation
KORANDA, K. Přizpůsobení platformy NetCOPE pro kartu NetFPGA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Václav Dvořák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: 1) Které moduly platformy NetCOPE na kartách NetFPGA zabírají nejvíce zdrojů na čipu? Kde by se dalo ušetřit? 2) Jak probíhá konfigurace phyterů na kartě NetFPGA?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO