Aplikace pro sledování polohy zařízení pro OS Windows Phone

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Aplikace implementována v rámci této práce se zabývá získavaním pozice o zařízení pomocí systému GPS. Aplikace je implementována pro platformu Windows Phone 7.5. Aplikace umožňuje vytvářet profily, které se pak vyhodnocují se získanými pozicemi. Vyhodnocování pozice probíhá na základě dvou bodů pomocí formuly Haversine. Teoretická část práce se zabýva technologiemi a systémem GPS, praktická část se zabýva stránkou návrhu a implementace.
This application deals with recording of position about phone devices with help of system GPS. The application is implemented for platform Windows Phone 7.5. The Application allows to create profiles, which are evaluated with recorded positions. The evaluation is made through 2 points with Haversine formula. The theoretical part of thesis deals with technologies and GPS system, the practical part deals with design and implementation.
Description
Citation
PUPÁK, J. Aplikace pro sledování polohy zařízení pro OS Windows Phone [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. RNDr. Alexandr Meduna, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem by bylo nutné aplikaci modifikovat tak, aby se data o poloze mobilního zařízení neukládala na server, ale přenášela se přímo mezi mobilními telefony? Je možné nějakým způsobem ve Windows Phone zajistit, aby poloha zařízení byla získávána průběžně procesem běžícím na pozadí a ne pouze v určitém časovém intervalu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO