Snadná instalace a konfigurace informačního systému pro správu projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce pojednává o vývoji nástroje pro snadné vytvoření domácích stránek, které slouží ke správě projektu. Práce je členěna do čtyř klíčových kapitol. První kapitola se zabývá studiem technologií, které se používají pro tvorbu domácích stránek projektů. Druhá kapitola je zaměřena na analýzu požadavků, kladených na informační systém. Ve třetí kapitole nalezneme návrh implementace analyzovaného systému. Čtvrtá kapitola se věnuje implementačním detailům vyvinutého systému.
This master's thesis is focused on a development of tool for simple installation and configuration of information system for project management. This piece of work consists of four chapters. First part implies a technology study, used for making project home websites. The second chapter gives an analysis of requirements for an information system. There is a suggestion of implementation of analyzed system in the third chapter. The fourth chapter deals with implementation details of developed system.
Description
Citation
HOSKOVEC, D. Snadná instalace a konfigurace informačního systému pro správu projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2009-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO