Informační systém pro evidenci pracujících cizinců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá problematikou vývoje Informačního systému na míru pro cílového zákazníka. Cílem softwaru je zefektivnit práci v oblasti evidence zahraničních pracujících cizinců na území ČR pro zaměstnance personální agentury a urychlit práci s dokumenty, jež se k této oblasti vztahují. Důraz je kladen na přehlednost a jednoduchost práce uživatele. Informační systém byl rozšířen o temporální data. Toto rozšíření umožňuje procházení historie stavů systému. Vývoj produktu byl veden pomocí metod projektového řízení.
Work is considering problems of development Information system made-to-measure for target customer. Objective of this software is to fordize work in area of evidence working foreigners in the  Czech republic for employees of the personal agency and speed up the  work with the documents that are connected to this area. The main objective is the lucidity and simplicity of the software for users. Information systém was extended for temporal data. This extension allows to browse through historic states of system. Product development was led by methods of project managmet.   
Description
Citation
HANUŠ, J. Informační systém pro evidenci pracujících cizinců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
Date of acceptance
2009-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO