Vytvoření GUI návrháře pro iTP (iNELS Touch Panels)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se věnuje problematice vytvoření grafického návrháře uživatelského rozhraní aplikace pro mobilní zařízení, umožňující ovládání systému inteligentní elektroinstalace. Popisuje konkrétní řešení inteligentní elektroinstalace poskytované společností ELKO EP, s.r.o. a obsahuje detailní návrh prototypu aplikace pro mobilní zařízení a aplikace grafického návrháře.
This thesis is concerned with creation of designer for graphical user interface used in mobile devices. The application for these devices will be used for controlling system of intelligent electroinstallation. The thesis describes an existing solution of an intelligent electroinstallation provided by ELKO EP, s.r.o. It also contains detailed design of a prototype of an application to be used on mobile device and a desktop application used for graphical design.
Description
Citation
KUČERA, O. Vytvoření GUI návrháře pro iTP (iNELS Touch Panels) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Ing. Přemysl Kršek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (člen) Prof. Ing. Pavol Návrat, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Jak byste řešil v GUI editoru možnost přidělení multimediálních aplikací (foto, hudba, video) do jednotlivých místností?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO