Správa nákladů na provoz automobilu pro Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá vytvořením aplikace pro operační systém Android, která bude poskytovat efektivní správu nákladů na osobní automobil. Důležitou částí práce je komunikace a synchronizace aplikace se vzdáleným serverem. Celá aplikace si klade za cíl poskytovat přívětivé uživatelské rozhraní, které se bude efektivně ovládat.
This work deals with creation of an application for an Android operating system, which will provide effective management of car costs. The important part of this work is communication and synchronization with a remote server.Whole application aims to provide friendly user inteface, which will be very effective to use.
Description
Citation
KLEŠTINEC, V. Správa nákladů na provoz automobilu pro Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Doc. Ing. Pavel Herout, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO