Modernizace portálu fakturyonline.eu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je modernizace zavedeného webového portálu sloužícího k tvorbě a správě faktur a jeho rozšíření o nové funkce. Práce při návrhu a implementaci změn klade maximální důraz na zpětnou vazbu od uživatelů, aby pro ně byly změny opravdu přínosem a ne přítěží. Využívá širokého spektra různých technologií a při implementaci změn používá inkrementální model. Závěrem analyzuje vliv změn na návštěvnost a zjišťuje spokojenost uživatelů.
Goal of this thesis is modernization and extension of established web portal serving to create and manage invoices. The design and implementation emphasis on feedback from users so changes are really a benefit and not a burden. Uses wide range of different technologies and implementation is done using incremental model. Analyzes the impact of changes to number of visitors and receives feedback from users.
Description
Citation
JAHODA, V. Modernizace portálu fakturyonline.eu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management a informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (předseda) prof. RNDr. Milan Češka, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Je služba použitelná i v zahraničí, případně jaké změny by bylo třeba provést, aby takto použitelná byla?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO