Studie propojení mezi MÚK Ostrovačice na D1 a D52

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce je vyhledávací studie, která se zabývá navržením koncepčního podkladu silničního propojení kapacitní komunikace číslo 43 a dálnice D52. Možná trasa komunikace číslo 43 je navrhována v silničních i dálničních variantách v takzvané Bítýšské stopě a je připojena na dálnici D1 v prostoru MÚK Ostrovačice. V této diplomové práci byly navrženy silniční a dálniční varianty propojení MÚK Ostrovačice a dálnice D52 v prostoru Ledce - Rajhrad. Varianty propojení byly mezi sebou porovnány a nejvhodnější varianta zpracována ve vyšší podrobnosti.
This master’s thesis is a reconnaissance study developed to create a concept of road connection between the road 43 and the highway D52 in the Czech Republic. The possible route of road 43 is planned both in highway and road category in so called Bitysska trail and is connected to highway D1 at Ostrovacice interchange. This thesis suggests highway and road options to connect interchange Ostrovacice and highway D52 at the section between Ledce and Rajhrad. Suggested options were compared and the most convenient draft option was further worked out.
Description
Citation
JANYŠKA, M. Studie propojení mezi MÚK Ostrovačice na D1 a D52 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc.Ing. Katarína Bačová, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Dušan Stehlík, Ph.D. - místopředseda, Ing. Pavel Šperka - tajemník, Ing. Michal Radimský, Ph.D. - člen, Ing. Petr Mondschein, Ph.D. - člen, Ing. Ivo Skalický - člen, Ing. Jiří Matula - člen, Ing. Petr Smítal - člen
Date of acceptance
2019-01-30
Defence
Student Janyška Miroslav seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Studie propojení mezi MÚK Ostrovačice na D1 a D52~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO