Systém domovního vytápění s hybridní komunikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem systému domovního vytápění s hybridní komunikací pro řízení vytápění především rodinných domů. Celek je připraven především pro práci s akumulační nádobou a více zdroji tepla.
In this thesis, heating system with hybrid control of the heating intended for houses is proposed. The system is primarily prepared for storage tank and multiple heat sources.
Description
Citation
AMBROŽ, M. Systém domovního vytápění s hybridní komunikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Jitka Poměnková, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Miloš, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-16
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise doc. Frýza Otázka: Proč není Raspberry Pi? Student dostatečně odpovídá na položený dotaz. Otázka: Proč zvolena komunikace LoRa? Student dostatečně odpovídá na položený dotaz. Otázka: Není zbytečné měřit teplotu každou sekundu? Student dostatečně odpovídá na položený dotaz.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO