Dlouhodobý vliv nízko-hořlavých elektrolytů na záporné elektrody

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá studiem vlivu nízko-hořlavých elektrolytů na záporné elektrody. V práci jsou popsány materiály používající se v lithium-iontových bateriích a funkce jednotlivých komponent. Nachází se zde i popis konduktometrie a elektronové mikroskopie, jenž je využita v praktické části, tedy během měření. Veškeré poznatky jsou shrnuty v závěru práce.
The thesis deals with the influence of low-flammable electrolytes on negative electrodes. The thesis describes materials used in lithium-ion batteries and functions of individual components. There is also a description of conductometry and electron microscopy, which is used in the practical part, ie during measurement. All findings are summarized at the end of the thesis.
Description
Citation
VALOUŠEK, M. Dlouhodobý vliv nízko-hořlavých elektrolytů na záporné elektrody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Bača, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Zatloukal (místopředseda) Ing. Ladislav Chladil, Ph.D. (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) Ing. Josef Máca, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-16
Defence
Otázky k obhajobě práce: 1. Jaký byl poměr elektrolytu a elektrodového materiálu během měření? Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta a komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO