Precizní plně diferenční audiozesilovač

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je návrh zesilovače pro elektrostatická a dynamická sluchátka s D/A převodníkem integrovaným do jednoho zařízení. Zařízení je ovládáno pomocí mikrokontroléru. Součástí práce je návrh, realizace a otestování všech funkčních bloků zařízení.
The aim of this thesis is to design an amplifier for electrostatic and dynamic headphones with D/A converter integrated into one device. This device is controlled by a microcontroller The thesis deals mainly with the design, realisation and testing of all functional blocks of the device.
Description
Citation
HANOUSEK, F. Precizní plně diferenční audiozesilovač [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (člen) Ing. Vilém Kledrowetz, Ph.D. (člen) RNDr. Ladislav Mareček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-06-16
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále odpověděl na otázky komise: Vysvětlete podrobněji funkci DC serva. Jaká je časová konstanta serva? Proč je servo vůbec potřeba? V obrázku v prezentaci jsou transformátory umístěny nesymetricky vůči sobě, má to nějaký důvod?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO