Evaluační platforma s integrovanými obvody pro řízení LED světlometů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem evaluační platformy pro integrovaný obvod NCV78934, který je určený k řízení LED světlometů v automobilovém průmyslu. Obsahem je také zpracování potřebné teorie týkající se řízení proudu snižujícího měniče, návrh celého zapojení, realizace DPS, vytvoření potřebného softwaru, měření a testování vytvořených zařízení.
This thesis deals with design of evaluation platform for integrated circuit NCV78934, which is designed to control LED headlights in automotive industry. The theory concerning the current regulation of buck converter, schematic design, PCB design and software design are also included in the thesis. Finally the measured data and testing procedures of the designed evaluation platform are discussed.
Description
Citation
VEČEŘA, J. Evaluační platforma s integrovanými obvody pro řízení LED světlometů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (člen) doc. Ing. Ladislav Polák, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Povalač, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-17
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise: Student je připraven na otázky oponenta. prof. Brančík Dosahuje novější generace lepších výsledků z hlediska regulace proudu? Student odpovídá správně. Proč jste se rozhodl pro psaní skriptů v jazyce python? Student odpovídá. Ing. Povalač Proč jste neodevzdal elektronickou přílohu práce. Student odpovídá. Ing. Povalač Musela být deska čtyř vrstvá? Student odpovídá. Ing. Povalač Jakou USB třídu zařízení používá. Student nezná odpověď. doc. Polák V jakém jazyce je vytvořené GUI? Student odpovídá. doc. Polák V jakém programu jste navrhoval desky plošných spojů. Student odpovídá.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO