Návrh na zlepšení personální činnosti v organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena především na řízení lidských zdrojů. Analyzuje efektivitu práce v podniku s orientací na nedostatky personálního charakteru, tzn. na organizační strukturu, kompetence manažera, systém odměňování a hodnocení zaměstnanců a na stresovou zátěž v práci. Obsahuje návrhy řešení týkajících se zlepšení efektivity práce formou personálních změn.
This master’s thesis is oriented on human resource management. This thesis analyzes the efficiency of the company with a focus on personal character weaknesses, ie. the organizational structure, competence of manager, combination compensation, system of empleyee appraisal and the stress load at work. It contains proposals for solutions on improving work efficiency through personnel changes.
Description
Citation
TOKOŠOVÁ, I. Návrh na zlepšení personální činnosti v organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Mgr. Antonín Hamřík (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Thaddeus Mallya, Dr., MBA (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO