Systém pro plánování zdravotnických služeb

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se věnuje sestavení plánovacího expertního systému pro rozpis služeb zdravotnického personálu a jeho jednotlivým částem od samotného algoritmu, softwarových nástrojů až po koncovou aplikaci. Systém umožňuje generovat rozpis služeb dle požadavků zadavatele i zdravotnického personálu a generovat základní přehledy na vybraná období. Systém respektuje a při plánování hlídá omezení vyplývající z platné legislativy.
The Bachelor thesis is dedicated to expert scheduling systems in healthcare. The thesis describes all parts of system design: algorithm, software tools used in a process, and the developed application itself. The system developed in this thesis generates a schedule of the services that respect requirements given by law, employer, and also employees in the healthcare organizations. Application outputs involve basic overviews for employees and employers.
Description
Citation
JANÍČKOVÁ, N. Systém pro plánování zdravotnických služeb [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Augustynek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Škutková, Ph.D. (člen) Ing. Jakub Hejč (člen) Mgr. Daniel Vlk, CSc. (člen) MUDr. Tibor Stračina, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Doc. Augustynek položil otázku na spolupráci se zadávajícím pracovištěm. Ing. Hejč položil otázku na použitý algoritmus výběru člověka pro službu. Hodnotila slečna optimalitu řešení? Řešila jste nějakým způsobem GDPR a zabezpečení dat? Ing. Škutková položila otázku na konkrétní nastavení softwarové kompatibility, počet lékařů a psychologů. MUDr. Stračina položil otázku na reálné testování. Studentka obhájila bakalářskou práci a odpověděla na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO