Dynamické zatěžování venkovních vedení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na představení zařízení a principů při dynamickém proudovém zatěžování vedení. Jednotlivé metody jsou představeny a popsány se zaměřením na systémy online monitorování. Dále je proveden výpočet závislosti parametrů AlFe vodičů na změně teploty.
The bachelor's thesis is focused on the introduction of equipment and principles in dynamic current loading of lines. The individual methods are introduced and described with a focus on online monitoring systems. Furthermore, the calculation of the dependence of the parameters of AlFe conductors on the temperature change is performed.
Description
Citation
ŠIMÁK, J. Dynamické zatěžování venkovních vedení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Jaroslava Orságová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Drápela, Ph.D. (místopředseda) Ing. Branislav Bátora, Ph.D. (člen) Ing. Štěpán Foral (člen) Ing. Michal Krbal, Ph.D. (člen) Ing. Jan Morávek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student seznámil zkušební komisi s výsledky své bakalářské práce. Student prezentoval plynule a srozumitelně. Předsedkyně komise doc. Ing. Orságová, Ph.D. přečetla posudek vedoucího i oponenta a následně studentovi položila otázky od oponenta. Student otázky zodpověděl uspokojivě. Doc. Ing. Drápela, Ph.D. položil otázku na další směřování práce vzhledem k tomu, že práce nebyla doporučena k obhajobě. Student nebyl schopen přesně popsat předpokládaný harmonogram dopracování práce. Na tomto základě komise doporučuje práci k přepracování.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO