Kompaktní Bluetooth multimetr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce na téma Kompaktní Bluetooth multimetr rozebírá v první části technologii Bluetooth Low Energy. Popsány jsou jednotlivé vrstvy a protokoly jejího komunikačního řetězce. Dále jsou popsány některé obvody a metody využívané při měření elektrických veličin. V druhé části popisuje práce postup návrhu a realizace kompaktního multimetru komunikujícího pomocí Bluetooth Low Energy s aplikací v mobilním telefonu.
The first part of bachelor's thesis Compact Bluetooth multimeter discusses Bluetooth Low Energy technology. It describes individual layers and protocols of its communication chain. There are also described some of the electronic ciruits and methods used for measuring in electronics. The second part of the bachelor's thesis describes practical design and implementation procedures of the compact multimeter which communicates with a smartphone application via Bluetooth Low Energy.
Description
Citation
KOLÁŘ, O. Kompaktní Bluetooth multimetr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Blumenstein, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Kadlec, Ph.D. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise: Ing. Michal Kubíček, Ph.D: Co se stane v době, kdy se přepíná přepínač rozsahu + jaký je čas přepnutí? Student odpovídá. prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D: Jaký mohl být použit mechanismus k vyřešení tohoto? Student vysvětluje. Můžete nám přímo ukázat jak vaše zařízení funguje? Student ukazuje funkčnost svého zařízení. Na jakém rezistoru se měří proud? Student po navedení odpovídá. Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D: Proč neni v práci vykreslení do grafu? Student vysvětluje. Ing. Petr Kadlec, Ph.D: Proč jste omezil pouze na systém Android? Student vysvětluje.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO