Laboratorní model pro simulaci řízení jednoduchého technologického procesu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vylepšení vytvořeného fyzického simulátoru základních dynamických systémů a výběr vhodného technologického procesu k demonstraci simulace, řízení a vizualizace v rámci laboratorní výuky se vzorovou laboratorní úlohou. Výsledkem je vylepšený simulátor využitý k simulování technologického procesu za použití programovací struktury a vizualizace aplikace ControlWeb 8 a vstupně/výstupní periférie DataLab IO/USB.
The subject of this bachelor’s thesis is the improvement of the physical simulator of basic dynamic systems and the selection of suitable technological process to demonstrate simulation, control and visualization in laboratory teachings with a sample laboratory task. The result is an improved simulator used in the simulating of technological process using the programming structure and visualization of ControlWeb 8 application and input/output peripheral Datalab IO/USB.
Description
Citation
RAŠKA, M. Laboratorní model pro simulaci řízení jednoduchého technologického procesu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (předseda) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Jirgl, Ph.D. (člen) Ing. Václav Kaczmarczyk, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Richter, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Na základě předložené práce a předvedené obhajoby komise konstantovala, že student nesplnil body 2 a 3 zadání bakalářské práce.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO